lördag 28 november 2015

Ganska nöjd kille

Ja, så brukar det heta när Claes Nilsson på Corren-sporten får syn på mig. Eller Mycket nöjd, kille. Det kan även heta Lagom nöjd, kille. Inte gubbe, utan kille. Och jag måste ju tillstå att jag ser rätt så nöjd ut på den här bilden i bilen. Varför? Det vet jag inte. Kanske bara för att jag ville le lite mot den eventuella betraktaren av bilden.
Om någon undrar över kepan så är den från ryttar-EM i Tyskland 2003. I Donaueschingen i Bayern avgjordes dessa tävlingar och jag tycker att den är så cool. Dessutom var jag där och bevakade EM och tyckte det gav mig mycket. Därför betyder kepan en del för mig och har fått leva kvar även om den har sett sina bästa dar (det har jag också). Och inte är det så många svenskar som har en sån, heller, tänker jag. Jag kan även berätta att jag också har bevakat ett VM i Tyskland. Jodå. Det var tre år senare, 2006, men då reds tävlingarna i Aachen.
För resten skulle man kunna tro att jag är på väg till hästtävling även på bilbilden eftersom tröjan jag bär är av sån typ som väldigt många ryttare brukar gå omkring i. I stallet, alltså. Den köpte jag på Hööks ridsport på Tornby i Linköping förra året och har den ofta eftersom den är så varm och go.
Det kanske är därför jag ser ut som en Ganska nöjd kille.

Inga kommentarer: