måndag 8 maj 2017

Jag tog några terrängbilder till

 Bild: Jörgen Auer
Här kommer några fler bilder terrängbanan från Mantorpsryttarnas fälttävlan i Östra Tollstad i helgen. Eftersom jag bara var där en dag, lördag, så har inte jag bilder från söndagens ponnyterräng. Däremot från ett par hästklasser. Här ovan ses Lena Nordström från Leksands RK på Li Lily i H90.

 Bild: Jörgen Auer
Och här på samma hinder kommer Wilma Sandell från Roslagens Rid & körklubb på Baskin Cove.

 Bild: Jörgen Auer
En ny ryttare på gång i skogen. Det är arrangörsföreningens Johanna Öst på Buzzbird. H90.

 Bild: Jörgen Auer
Och det här är Tove Nodemar från Stora Wäsby FRK som elegant tar sig vidare i CNC*på Havanna. Ekipaget slutade på 19:e plats.

 Bild: Jörgen Auer
Jelena Femic och Wharton Street slutade bättre ändå. Motalatjejen som tävlar för Mantorpsryttarna hade kunnat nå en topplats om inte om hade varit. 12 fel i banhoppningen var för mycket och nu blev det ingen placering bland de nio som premierades. Dock strax bakom, 13:e.

 Bild: Jörgen Auer
På uppgång för att klara samma hinder såg det ut så här för Emelie Berg från Stora Wäsby. Hästen heter Happy Hour of Björnklo. Ekipaget slutade 25:a.

Bild: Jörgen Auer
Mantorpsbanan är riktigt fin. Och trevlig. Så här ser det till exempel ut vid "restaurangen" bland tallarna.
  
 Bild: Jörgen Auer
Hemmaryttaren Ronja Olofsson in action i vattnet på Evita K i huvudklassen, den enstjärniga.

 Bild: Jörgen Auer
Och så här fortsatte sjöresan  för Ronja som slutade 24:a i duons debut i enstjärnig klass.

Bild: Jörgen Auer
  En annan Mantorpsryttare är Molly Holgersson som rider Natascha. Rosa är tydligen deras färg. När tävlingen summerades hade de nått 14:e-platsen. Inte jättelångt från prisplats. Detta trots en miserabel dressyr (34:e plats) och ett pet i banhoppningen. Terrängen var felfri.

Bild: Jörgen Auer
Tillbaka i vattnet där min bildkavalkad avslutas med ännu en hemmaryttare. Efter de tre momenten dressyr, banhoppning och terrängprovet slutade Sanna T Gewert på Alba som 18:e ekipage.

2 kommentarer:

jerker sa...

Vilken hästfotograf du är! Bilden och dragningen i Corren är riktigt tjusig tycker jag.

Auer sa...

Tack, Jerker. Jag gillar att fota hästar, men vill ha en bättre kamera så att bilderna blir än skarpare och för att jag ska kunna ta fler bilder i sekunden. Rörelse är svårt när inte kameran räcker till.