torsdag 10 augusti 2017

Många minnen blev det i Sandvik

 Bild: Inger Auer
Det var syskonträff häromdagen. Tisdag-onsdag ute på Södra Finnö. Värdparet Karl-Axel Geisler och Ami Auer tog emot och vi hade sååå trevligt och mysigt. Stort tack för såväl initiativ som utförande. På bilden är det storasyster Britt-Marie Falk, Crister Auer, Jörgen Auer och lillasyster Ami Auer.

 Bild: Inger Auer
Om vi var nära havet? Visst. 100 meter. I Sandvik. Kalle, Kinna Auer och Ingvar Falk stod inte i vägen för mig. Är man så nära Östersjön är väl klart att man ska bada. Även om det bara är 16 grader. Fast de här bilderna har inte så mycket med bad att göra, mera fotosession.

 Bild: Jörgen Auer
Och så här ser syskonens respektive ut: Kalle Geisler, Christina Auer, Ingvar Falk och Inger Auer. En skönt avslappnad kvartett, eller hur?
Mera från träffen: bröderna Auer tog två längre promenader samt badade tillsammans. Kalle och Ami visade ingen pardon i kubbtävlingen, maten var suverän, Norrköpingsminnena flödade, Ingvar berättade sanna Stockholmshistorier, en fågel flög in i ett gästrum, en av oss glömde bort att han hade ett munspel med sig, men kom på det vid avfärd på onsdagsförmiddagen, Ami blev mycket överraskad av munspelarens kunskaper - det gladde mig. Under tisdagskvällen skrämde jag för övrigt hela samlingen med älgflugeminnen ur verkligheten.  
När vi skildes försvann två bilar mot Stockholm, en tredje tog vägen över Valdemarsvik för vidare färd mot Hannäs, Åtvidaberg, Kisa och Bäckhult. Och Ami och Kalle pustade ut.

Inga kommentarer: