onsdag 27 september 2023

Skön kontrast till våldet

Bild via TV4
Skönt att se Idol i stället för nyheter om skjutningar och sprängningar som dominerat senaste veckan. Men under onsdagen tror jag att alla klåfingriga och mordlystna ungdomar höll sig stilla, för jag såg eller hörde inget om något mord. Men kanske var det bara för att kurdiska räven var fullt upptagen av att fly och inte kom åt sin telefon? Usch!
Men, vad i... Nu läser jag att det ju varit en skjutning i Stockholm i kväll med en avliden rappare som resultat. Usch och fy!
Skönt då, som kontrast till morden att ta del av alla skönsjungande tävlande i Idol. Upplägget nu är väl något annorlunda mot tidigare säsonger? I alla fall är det sex som får visa lite av sitt kunnande, en tar sig efter tittarnas telefonröstning vidare till fredagens kvalfinal av kvalveckan och en åker ut ur tävlingen. 

Bild via Tv4
Det blev 17-åriga Tilda Vodusek från Umeå som tog fredagsbiljetten efter att ha övertygat i You shook me all night long, medan Love Strandberg, 25, fick tacka för sig. Röstningen slutade precis som jag tyckte.

Inga kommentarer: