fredag 9 oktober 2009

Guldjakten inleddes i Mantorp

Bild: Jörgen Auer
Så många landslagsspelare på en och samma gång har aldrig tidigare skådats på Klämmestorps konstgräsplan i Mantorp. Linköpings FC tränade nämligen där i dag inför AIK-matchen i morgon
Bild: Jörgen Auer
En som verkade trivas extra bra var landslagsforwarden Jessica Landström. Väldigt fin plan, tänk om vi hade så fin i Linköping, sa hon.
Bild: Jörgen Auer
Huruvida lagets andra landslagsforward Kosovare Asllani kommer att spela mot AIK eller inte på grund av sin knäskada återstår att se. Hon tog det ganska lugnt på träningen och kände sig för. Men lite sprang hon och visst kände hon på bollen med fötterna också.
Bild: Jörgen Auer
Landslagsbacken Charlotte Rohlin däremot var det värre med även om hon tejpades av sjukgymnasten Marie Ryding-Ederö och var ute och sprang på konstgräset. Materielförvaltaren Joakim Karlsson bistod i tejpningen.
LFC har valt att träna i Mantorp för att konstgräset där är erkänt bra, Åtvidabergs FF har ju också varit där (på försäsongen), och dessutom sägs det likna det konstgräs som AIK har på Skytteholm i Solna. Enligt vad Auerbloggen erfar ska LFC träna ytterligare två gånger i Mantorp i jakten på SM-guldet.

Inga kommentarer: