söndag 2 maj 2010

Grattis, Linköping

Skolhandbollen i Linköping är en härlig turnering. Grattis vill man säga till Morgan Thoor och hans manskap som sköter turneringen. Och det är precis vad Christer Nordlander i Askeby också vill säga.
De här bilderna är från flickor 4-finalen mellan Tokarp (i vitt) och Hjulsbro. En final som Tokarp vann. Bland annat efter att Leone Birgersson räddade det här straffkastet.

Glädje på Tokarpsbänken och på läktaren.

Och lika stor glädje sedan slutsignalen blåsts.

Finalen i Mix 5 spelades mellan Askeby och Ånestad. Askeby vann förra årets finalmöte lagen emellan, men fick tidigt problem nu och låg under med 0-5 innan man kom in i matchen ordentligt. Men närmare än 3-5 kom man aldrig och förlorade till sist med 5-9. Elin Wretemark var en av Askebys bästa spelare och fick lite försvarstips i pausen av ledaren Jens Rosenqvist.

Fast det blev alltså Ånestad som fick jubla och segerdansa i Linköpings sporthall. Totalt har 102 lag varit med i årets skolhandboll som arrangeras av Linköpings Handbollsallians. Och det är nu som Christer Nordlander får komma till tals: en väldigt bra och välskött turnering.Till sist: Stor glädje var det också i speakerbåset under finaldagen när Hawazen Al-Talakani skötte micken. Bra jobb, där också. (Samtliga bilder: Jörgen Auer)

Inga kommentarer: