lördag 30 oktober 2010

Här vann i alla fall LHC

Bild: Jörgen Auer
Medan LHC förlorade mot AIK i elitserien på Hovet med 2-1 vann LHC-damerna med 5-2 mot Leksand i Stångebrohallen. Till och med andramålvakten Sabina Eriksson (i mössa) såg nöjd ut, trots att hon inte fick någon speltid alls.
Bild: Jörgen Auer
För målet vaktades utmärkt av O'hara Shipe (th) som såg så här glad ut när Denise Altmann underhöll: och sen sparkade jag till henne så här, vet du.
Bild: Jörgen Auer
Lisa Danielsson var flitigt i elden och fanns lite överallt, även i utvisningsbåset. Här från en situation i andra perioden när hon hälsade på hos Kristen Olychuck i Leksandsmålet.
Bild: Jörgen Auer
Och visst borde Lisa ha gjort mål här i tredje perioden när det var som mest spännande vid ställningen 3-2. Men Olychuck klarade.
Bild: Jörgen Auer
Å andra sidan gjorde Danielsson mål här i stället. 40 sekunder kvar: 4-2.
Bild: Jörgen Auer
Det var en bra match, kul, tuff, spännande. Leksand var bra och hade ju två före detta LHC-spelare - Fanny Rask här.
Bild: Jörgen Auer
Och Sophie Westlund här. Båda var bra, men fick finna sig i att tillhöra det förlorande laget. LHC vann välförtjänt.
- Men vi blev lite stressade när vi bara ledde med ett mål, 3-2, och hade svårt att få ut pucken ur egen zon, sa lagkaptenen Hanna Dahl som gjorde första målet och fick assist på det andra som bokfördes på Kristina Vikdahl. Trean gjorde Andrea Schjelderup-Dalen, fyran Danielsson, och det femte i tom bur Schjelderup-Dalen på nytt. Leksandsmålen: Cecilia Östberg och Lina Wester.

1 kommentar:

Jonas Adolfsson sa...

Kul att du skriver om damhockeyn men kunde var kul om ni kunde skriva LKPG Support var där.