onsdag 10 april 2024

En kväll med mycket reklam

Bild: Jörgen Auer

Indonesien, nämns på Aktuellts 22-sändning, men jag tittar inte utan har ögonen på mobilen och mina bilder från dagen. Den här visar stadsdelen Ramshäll i Linköping och stadens vattentorn i Majelden. Jag tycker om bilden men har svårt att koncentrera mig på den. För samtidigt som jag njuter av den ljusa randen på himlen hörs plötsligt något om Ukraina på tv och ett svenskt regemente (jag uppfattar inte var det ligger, men kanske nämns Gotland) och utrikesminister Tobias Billström uttalar sig. Strax därpå sägs det något om cannabis och legalisering och sedan blir det reklam. Colgate har tydligen något unikt på gång och Bolist vill att man ska komma in. 
På tal om komma in så kommer just nattpersonalen på kirurgen in och presenterar sig. De verkar glada. 
Bekväm rakning, säger Gilette och Victor Nilsson Lindelöf visar sig, Kia säger Movement that inspires. På lördag är det semifinal 5 i SHL- slutspelet mellan Växjö och Rögle i Hockeylördag.
Och så är reklamen slut och Aktuellt tillbaka med sport.

Bild: Jörgen Auer
Då betraktar jag ännu en bild. Den visar stadsdelen Berga så som jag kan se den från mitt sjukhusfönster. Champions League rullas upp i tv, det kliar under min vänstra fot: så oerhört irriterande. Aldrig känt tidigare. Såg jag inte en otrolig målvaktsräddning också av Skellefteås Gustaf Lindvall? Jo.
Vad fa-an! Reklam igen? Vanish dyker upp, men försvinner lika snabbt. Nordsjö, Yes, Lyllo casino stör mina tankar innan det blir en trailer för Bonde söker fru.
Aktuellt igen. Nu med ekonomi. Räntor hör jag och hopp om ny byggboom i Kittelfjäll.
Mer reklam. Polestar, Arvid Nordqvist, Subaru Solterra, Wasa knäckebröd, finish,  Marabou Japp, bältros kan göra ont, menar vaccin.se och tele2 bredband är tydligen jättebra.
Väder. Det ska visst bli regn i morgon. Troligen blir jag utskriven från US då. På den fjortonde dagen efter ankomsten på skärtorsdagen.
Nu? Kvällspromenad i korridoren. 

 

Inga kommentarer: