tisdag 20 april 2010

Ganska vass Kaktus

Bild: Rappestads ridskola
Jaha, det ser ju bra ut så där långt i alla fall. Dressyrryttaren Charlotte Esping hade ju lovat mig en gratislektion - och den tog jag i dag. Hästen heter Kaktus.
Bild: Jörgen Auer
Kaktus levde inte upp till sitt namn. Hon stack mig inte, och stack heller inte iväg. Å andra sidan var hon ganska vass när jag sa till henne och lydde ögonblickligen. Kanske inte varje gång, men...
Bild: Rappestads ridskola
Vi lyckades i alla fall ta oss runt både inom- och utomhus. Och efteråt sedan jag elegant hoppat av (hm) till Lottas och systern Sannas illa dolda förtjusning så hade jag faktiskt stuckit mig. Dock inte på Kaktus, utan på stövlarna som skar in i vaderna och efterlämnade skavsår. Skärpning till nästa gång, således, för en sådan måste till om jag ska ge mig ut på ritt som det är tänkt.

2 kommentarer:

Polymer Clay av EvaMarie sa...

Ja, NU ser jag bevisen på att du har varit i Rappestad och ridit. Kaktus har varit en av mina stora favoriter på Rappestad. Just nu heter favoriten Q.

Då är det bara simningen kvar då... ;-)

Auer sa...

Hej, EvaMarie.
Tack för guidningen och hjälpen i dag. Vi fick aldrig tag i den vi sökte, men kanske behövs han inte heller. Vi får se - jag har inte skrivit färdigt än.
Jag återkommer när och om det blir simning.