tisdag 27 april 2010

Inte idag, men igår

Bild: Jörgen Auer
Lindahls konditori på varuhuset Spiralen i Norrköping i går eftermiddag: Idag är det match står det på personalens tröjor varje matchdag för IFK Norrköping.
Bild: Jörgen Auer
De här tre: Veronica Hernell, Christian Edholm, och Sophie Brandt var inte eniga i syn på fotboll. Jo, tjejerna var ganska överens om att det inte var det minsta intresserade.
Bild: Jörgen Auer
Mycket intresserad är däremot Tomas Eriksson Ohlsson som försöker se så många hemmamatcher han kan. Jag mötte honom i Hörsalsparken.
Bild: Jörgen Auer
I Södra promenaden, alldeles utanför Idrottsparken stötte jag ihop med Bengt Larsson och Erland Tornelid som satt och filosoferade. Nej, IFK var inget för dem, menade de.
Bild: Jörgen Auer
På Fräcka Frökens vid skvallertorget satt William Lahdo och Sergei Sorokin och mådde bra i solskenet. Fotboll? Njae, inte IFK i alla fall. Däremot Manchester United, menade William. Sergeis favoritlag är Zenith, St Petersburg.
Vad jag egentligen gjorde där? Letade efter fotbollspuls i Norrköping - hittade ingen. Ja, utom hos Tomas, då. Och apropå tröjtexten i bloggens början - IFK spelade 0-0 mot Brage. Igår.

Inga kommentarer: