onsdag 28 april 2010

Tack, Mix, men...

Bild: Per Åhlin
Jaha, vad ska man säga om det här? Tack, säger jag till Mix, eftersom det är Mix Haxholm som skänkt mig kalendern där hon är en av modellerna. I övrigt tillhör väl såna här kalendrar en förgången tid? Det är ju inte direkt så att man hänger upp såna här bilder och kalendrar på jobbet nu för tiden. Inte på Corren i alla fall. Annat var det förr. Jag minns mitt skåp på Cypern när jag var FN-soldat. Vad hette hon? Christina Lindberg, tror jag att det var. Hon blev senare journalist och är väl fortfarande. Dessutom chefredaktör och ansvarig utgivare på Flygrevyn.
Om Mix och kalendern som gjordes i Thailand förra året kan sägas att hon blev Miss Thailand 2003 och att hon var välbetald modell i Thailand några år därefter, programledare i tv tillika, men att hon numera bor i Norrköping med sin man, Petru Racu, fotbollsspelare i FK Norrköping. Men allt det där har jag redan skrivit om i Corren för några dar sen.
Kalendern blev det ett jäkla hallå om i Thailand. Och det skulle det också bli om jag lät den hänga på Corren, så jag får väl lägga undan den. Men tack för hälsningen, Mix.

Inga kommentarer: