måndag 24 augusti 2020

Aria för pappa Auer

 Bild: Jörgen Auer
Skönsjungande operasångerskan Agnes Auer sjöng Puccinis vackra aria Oh, Mio babino caro när hon gratulerade sin far Crister Auer på dennes 75-årsdag. Nej, Crister syns inte på den här bilden. Utöver Agnes var andra delar av Cristers familj och släkt samt vänner med och åt god lunch (tack, det var väldigt trivsamt) på mycket trevliga restaurangen Sue Ellen på Tulegatan i Stockholm.

 Bild: Jörgen Auer
Festföremålet själv, för dagen iklädd en krans av humle (ja, han gör egen öl) gladdes tillsammans med hustrun Christina åt uppslutningen, tal och sång. Och goda samtal, förstås.

 Bild: Jörgen Auer
Efter avverkad och mycket god lunch, tack så mycket, tog Kalle Geisler och jag oss tillbaka till bilen som jag parkerat på Hagagatan. Där gladdes vi för övrigt av den här färgglada fasaden. Fast det var innan vi såg böteslappen på bilrutan - 1300 kronor för att ha parkerat för nära gathörnet. Ack ja.

Bild: Jörgen Auer
Vi kunde ha tröstat oss med gott eftermiddagsfika på Saltå kvarn i Järna. Kaffe och kardemummabulle modell större. Men det tog vi redan på uppresan, så hemresans fika intogs på Nyköpings Bro.
För dig som inte vet, så är Crister Auer och jag bröder. 

Inga kommentarer: