söndag 19 mars 2023

Trea i Boxholm var bra

Bild: Annika Ekstedt
Vilka kunskaper de sitter inne med, Ann-Charlotte Irhede och Annika Ekstedt. Imponerande. Med lite tur hade vi kunnat vinna öppna Boxholmsmästerskapet 2023 i går, Men en tredjeplats bland 37 deltagande lag var sannerligen inte illa. Vår näst bästa placering sedan vi började vara med i den roliga och i många stycken svåra frågesporten. Tredje året vi var med, 2016, kom vi tvåa. Sen har det stadigt gått sämre, Tills i går. 
Mer från lördagen var att det var galakväll på Mantorps hästsportarena med god mat och många trevliga människor. En massa priser delades ut till främst travfolk, men också till människor som gjort och gör något bra för Mantorpsborna. Själv blev jag utan pris.

Bild: Jörgen Auer
I dag var dagen efter hästfesten i Mantorp. Jag gick drygt åtta kilometer under vilka jag stannade en stund och pratade med de här två sköningarna. De var inte med på galakvällen, men fick nu en briefing om vad som sig tilldragit under partajet. De rörde inte en min, men nickade lite då och då som om de konstaterade ja ja, var det inte det vi trodde. 

Inga kommentarer: