onsdag 6 september 2017

Fler bilder med Mantorpsryttarna

 Bild: Jörgen Auer
Äh, jag lägger några bilder till från Mantorpsryttarnas uppsnyggning i lördags av terrängbanan i Östra Tollstad. De glada minerna här tillhör Madeleine och Ida Dahl som hade åkt från Ödeshög för att vara med. Ida ska för övrigt vara med i ponnyklasserna i lag-SM i fälttävlan hos Mantorpsryttarna 22-24 september. Det var ju inför SM som man samlats för att göra fint.

 Bild: Jörgen Auer
Den här bilden, om än något beskuren, var med i mitt reportage i Corren från arbetet vid banan. Det är tävlingsledaren för lag-SM, Mariette Norling som naturligtvis var på plats. Och så långt hade hon inte hit från Tollstad källgård där hon bor. En kvarts promenad.

 Bild: Jörgen Auer
Den här var inte med, men såväl Petra Sandström som hennes dotter Märta var med i reportaget. De jobbade på bra, tycker jag.

 Bild: Jörgen Auer
Det gjorde Linus Hedlund också. Även om han för min skull blev ombedd att fatta räfsan från "fel" håll, så att säga. Linus är leftare, men bytte här till right, därav den glada minen. Det kändes nog helt fel och så värst många strån fick han inte med det greppet.

 Bild: Jörgen Auer
Är det en traktor med på bild när det gäller nåt som Mantorpsryttarna gör, ja då kan man ge sig den på att det är Mateusz Dziurla som sitter vid ratten. Han älskar maskiner och fordon av alla de slag.

 Bild: Jörgen Auer
Madeleine och Ida igen. De var så glada. Därför valde jag en mer allvarlig bild till reportaget. De var inte med i tidningen, men väl webben. Men här är de med.

 Bild: Jörgen Auer
Föreningens "galjonsfigur", Katrin Norling, med både OS- och VM-erfarenhet och massor av framgångar blir naturligtvis ankare i Mantorpsryttarnas SM-lag. Hon deltog också i uppsnyggningen, även om hon just här tvingats till lite vila eftersom det började regna och hon sökte skydd i skogsbrynet.

 Bild: Jörgen Auer
Lite längre in i skogen såg jag Wilma Fredriksson och hennes mamma Anna. De samlade löv till hindersmyckning. Och mera löv.

 Bild: Jörgen Auer
Som samlades in av Nina Lilja och Mateus Dziurla (det är han med baken mot kameran).

Bild: Jörgen Auer
Det här var bara första samlingen för uppsnyggning kring och målning/pimpning av hindren. Klubben hinner några gånger till, innan det brakar loss fredag 22 september. Med dressyr och hoppning på Liljas anläggning i Gottlösa och med söndagsavslutning på terrängbanan.

Inga kommentarer: