tisdag 26 september 2017

Segel, Sara, Knut, sluk och Box

 Bild: Jörgen Auer
Dagens Linköpingsbild? Ja, i alla fall en av dem som jag har tagit i dag. Enligt mig är det min dagsbästa. Det syns väl att det är taget i segelbåtshamnen?

 Bild: Jörgen Auer
Det här är en annan Linköpingsbild från i dag. Suddig, jag vet. Men den föreställer i alla fall härligt inspirerande PT-n Sara Demir som har egen studio på Bangårdsgatan. Push by Sara. Hon gav mig goda råd och körde dessutom ganska hårt med mig.

 Bild: Jörgen Auer
En tredje Linköpingsbild är den här från Kallerstadsleden. Slukhålet som stoppat trafiken i flera dagar har tydligen slukat sig själv. För nu är det borta och trafiken kunde släppas på igen. Men lite orolig var jag allt när jag passerade.

 Bild: Jörgen Auer
Visst. Linköping igen. Nu från Linköping Arena som tydligen bytt namn. Men varför den ska heta Knuts rondell fattar jag inte. Antagligen för att jag tog bilden från nämnda rondell. Obs. Arenan har inte bytt namn, jag försöker vara rolig.

Bild: Jörgen Auer
Min femte Linköpingsbild får bli den här, visandes The Box Hotel som allt mer börjar likna en färdig byggnad. Skulle vara kul att provbo en natt.

Inga kommentarer: