onsdag 13 september 2017

Lite till om Östgötamässan

 
 Har ju glömt att redovisa. I gårdagens Corren fanns den här annonsbilagan om Östgötamässan Häst-Jakt-Lantliv som hålls 22-24 september på Vretagymnasiet i Vreta kloster. Jag hjälpte till med några, jag vill inte säga annonser, men artiklar som rör mässan. Fast hela bilagan är ju en annonsbilaga, så...

 Jag skrev om mässans breda innehåll och åkte för dess skull även ut till mässgeneralen Ann Andersson i Hörninge gård i Östra Skrukeby och tog bild på henne vid det vackra stallet.

Bild: Jörgen Auer
Hästen Perfect Blue Asp såg väldigt fin ut och tittade så snällt in i kameran när jag bad om det. Ann hade bara ögon för hästen till en början. Och det kan man ju förstå! Men sen såg hon mig.


 Jag åkte till Gottlösa och drack kaffe med Sissi Lilja, och åt en väldigt god bulle! Sissi ska tala om att köpa häst på mässan och är ju med sitt namn och stora kunnande inom ridsporten en klart intressant person. Och välkänd i hela Sverige. I alla fall bland hästfolket.

Bild: Jörgen Auer
 Det var en förmiddag jag besökte Sissi. Därifrån blev det E4-an till Linköping och sedan mot Tallboda, Linghem innan sväng till Stora Bjärby där jag hälsade på hos Caroline Lundén, seminarieansvarig på mässan. Hon hade dagen till ära besök av mässans showansvariga, Clara Fredheim och vi fick en trevlig pratstund i det sköna solskenet.

Bild: Jörgen Auer
Vilken tur vi hade med vädret, Caroline och Clara!

En annan dag hittade jag till Torvinge i Linköping och besökte Tholmarks Uthyrning där jag träffade trevliga vd:n Anna Tholmark (som har haft hästar) och lika sympatiska depåchefen Tommy Törnqvist.

 
 Bild: Jörgen Auer
Anna Tholmark och Tommy Törnqvist gillar Östgötamässan Häst-Jakt-Lantliv.

Bild: Jörgen Auer
Jag träffade även Annas lilla dotter Celine som var med mamma på jobbet och som till och med har ett eget rum - i alla för närvarande - på Tholmarks Uthyrning.
 
 Tholmarks stöder mässan för att de helt enkelt vill vara med och synas där det samlas mycket folk. Förra året kom 5000 besökare till mässan. Blir det fler i år?

Inga kommentarer: