måndag 13 juli 2020

Den stora elefanten

Bild: Jörgen Auer
Jag tycker det är så häftigt att se naturen eller byggnader, hela städer ur nya vinklar. I dag hade jag lyckan att se Mjärdevi Center ur den här vinkeln. Yippie! Jag besökte Itsam på Teknikringen 9 i Linköping och det var när jag valde att ta trappan därifrån i stället för hissen som jag upptäckte att den stora elefanten där borta viftade med öronen.

Bild: Jörgen Auer
Som läsaren begriper är inte den här bilden från Mjärdevi. Den är i stället från sjön Drögen och visar hur skönt man kan ha det när man är sommarledig.

Bild: Jörgen Auer
Hur sjutton fungerar en sån här? Ja, så kanske mannen på bilden tänker. Det vet vi inte. Men en ögonblicksbild från sommaren 2020 är det. Och nej, det är inte jag som försöker förstå badringen. Den här ringen har för övrigt varit med sedan 1992 och aldrig bytt luft. Är inte det fantastiskt? Jo, och jag undrar om det kanske kan vara värt något. Den innehåller således luft från 1992. Helt otroligt. Hur mycket kan sådan vara värd? Någon intresserad? 

Bild: Jörgen Auer
Har mysiga katten Zelda en boll i munnen? Nej, det är en röd lampa strax bakom. Keliga Zelda gillar att vara på bord. Men på det här finns ingenting att äta. Däremot på det som hon tittar på. Hoppa? 

Bild: Jörgen Auer
Zelda må vara en upplevelse att se, men för egen del är åsynen av Mjärdevi Center från en för mig ovanlig och ny vinkel dagens starkaste ögonblick. Den är så snygg, den där elefanten.

Inga kommentarer: