onsdag 8 mars 2017

Kännbart med bodypump

 Ur Mera Linköping 7 februari 2017
Jag har ju alldeles glömt bort att jag publicerades i Correns bilaga Mera Linköping och NT:s dito Mera Norrköping i går. Det var för det här reportaget om att pumpa kroppen starkare, vilket jag var med och gjorde på Campushallen i Linköping där Anna Tanttinen ledde oss i ett bodypumppass.

 Ur Mera Linköping 7 februari 2017
Hon körde inte hårt med oss, men bodypump är till sin natur så att det alltid känns. Även för en otränad som jag, som dessutom kunde vila medan jag fotograferade. Men bara av uppvärmningen blev det kännbart för mig och jag fick problem med såväl en axel som ett lår. Skivstången besvärade axeln och knäböjningar med stång satte spår i låren. I fyra dagar efteråt hade jag svårt att gå nedför en trappa.

Ur Mera Linköping 7 februari 2017
Men träning ska kännas. Fast till nästa gång, nästa träning som jag skriva om behöver jag träna hemma mer. Knäböj känns som ett måste. Jag behöver få bättre flås också. I skrivande stund är jag tyvärr febrig och har halsont. Det kan jag dock inte skylla bodypumpen för.
Det är meningen att mina träningsreportage ska återkomma - ett i månaden - och jag räknar med att besöka gym eller annat i såväl Norrköping som Linköping eftersom det är tänkt att läsas av folk i båda kommunerna.

Inga kommentarer: