tisdag 2 februari 2016

Vilska intar Frimisscenen

Ur dagens Mera Linköping (Corren)
Det här är Vilska Lindgren, standupkomiker boende i Malmö men med bakgrund i Linköping och tidigare även känd som estradpoet och dramatiker. I veckoslutet kommer hon till Comedy Festival på Frimis i Linköping. Hem igen, således, för hon har släkt kvar i Linköping.
- Det ska bli jättekul, sa hon till mig häromdan när vi talades vid.
Amanda (Vilska är artistnamn) Lindgren är uppvuxen i Berga och Sturefors och har även bott i Skäggetorp så kanske kommer hon att dra några historier från dessa områden när hon kliver upp på scenen i Linköping. Annat man kan förvänta sig, men inte säkert får, är att höra henne prata om sitt underliv. Det har hon så att säga firat triumfer med tidigare. Och det finns klipp med henne där hon blir väldigt intim. Sök på Vilska Lindgren bara, så hittar du dem.
26-åriga Vilska är en tuffing och från att inte ha tränat nåt alls tidigare har hon gått till att nu träna wrestling två kvällar i veckan samt kör tre gympass i veckan.
Ett 20-tal artister är med i Comedy Festival fredag-lördag och det största namnet är Kristoffer Appelquist. Vilska Lindgren som intar scenen på lördag i programpunkten Stand up från slätten säger att det finns många bra artister och att hon för egen del absolut inte vill missa Josefin Johansson.

Inga kommentarer: