torsdag 12 maj 2016

Mötte Göran och Tjejhalvan

 Bild: Jörgen Auer
Torsdagen blev synnerligen varierad. Först en morgonpromenad
 Bild: Jörgen Auer
bort förbi Veta kyrka och kyrkogård och grusvägen ner mot Mantorptravet
 Bild: Jörgen Auer
och helt naturligt dök tränaren Göran B Andersson upp med Do It Komp. Kul. Göran slog av på takten när han såg att jag fotade och sen hade vi sällskap nån kilometer och hade ett trevligt samtal. Hästen ville först springa på, men lugnade sig. 
 Bild: Jörgen Auer
Sen solade jag. Fikade. Skrev. Väntade på att åka till Norrköping och motionsloppet Grabbhalvan som jag efteranmälde mig till. Jag måste ju eftersom jag deltagit i samtliga nu avverkade 24 Grabbhalvan.
Bild: Jörgen Auer
Årets lopp som likt alla andra år startade 18.30 var lite annorlunda än alla de tidigare. För första gången fick nämligen Kvinnor/tjejer medverka. Äntligen. Alla sprang vi 5 km på Himmelstalund och genom Folkparken, men de två halvorna sprang åt olika håll och möttes på halva vägen. Här någonstans på väg in i Folkparken - alltså Grabbarna var på väg in, tjejerna ut. Nr 134 är Jill Lillebjörn Norlin och 172 heter Linda Samuelsson.
Nästa år jubilerar vi Grabbhalvan och jag, då fyller vi 25.
Nu glor och lyssnar jag på en annan tävling för båda könen - Eurovisionsschlagerfestivalens semifinal 2. Just nu Australien! Bra sångerska.

Inga kommentarer: