måndag 2 maj 2016

Så firade vi vår Valborg

 Bild: Jörgen Auer
Valborgshelgens redovisning. I alla fall delar av den. Vi åkte till Uppsala. Via Strängnäs eller rättare sagt den l164 meter långa Strängnäsbron på riksväg 55 (med en segelfri höjd på 26 meter) över Mälaren varifrån man ser det vackra Strängnäs. Synd att man inte kan gå över den här bron så att man kan stanna och fota.
 Bild: Jörgen Auer
I Uppsala åkte vi till Ströbylund sex kilometer utanför stan - ser ni Domkyrkan? - för att fira en födelsedag. Den firade vi med god mat och dryck och avslutade med at spela Rappakalja på natten.
Bild: Jörgen Auer
På söndagen blev det mycket promenerande. Själv gick jag ut en femkilometersrunda tidigt på morgonen - vid sjutiden. Sen gick vi allihopa bort till Fjälliden och fotbollsplanerna där - 2,5 km. Något, eller några, man kan vara säker på att möta i den här trakterna är cyklister. Det kommer cyklister ideligen. Man kan nästan tro att man är utanför Motala.
Själv gick jag sedan tillbaka också - alltså blev det en mil. Och på Fjälliden är det klart att vi spelade lite fotboll också. Ja, just det: sedan hade ju barnbarnet William ordnat en fotbollsstafett också! En riktigt bra motionshelg, således. Tack allihop för trevligt sällskap. Nu gör vi vår.

Inga kommentarer: