lördag 19 november 2022

TV hela dagen lång

 Från Svt
Vart tog lördagen vägen? Jag satt ju helt lugnt på morgonen och tittade på Vinterstudion i ettan med längdskidor från Bruksvallarna och plötsligt är det snart midnatt.

Från Svt
Ebba Andersson var överlägsen, Johanna Hagström fin tvåa över de tio kilometer som åktes och östgötska långloppsspecialisten Ida Dahl (bilden) femma. Bra gjort av Ida med bakgrund i Mantorp och Sya, numera tävlande för IFK Mora.

                       Från TV6
Jag lät mig föras med på skidorna någon timme eller två, men måste ha kommit åt fjärrkontrollen för plötsligt var det utförsåkning och världscupslalom i finska Levi. Anna Swenn Larsson slutade tvåa och amerikanska Michaela Shiffrin tog sig ett kliv närmare Ingemar Stenmarks rekord i antal vc-segrar.

Bild: Jörgen Auer
Inte för att jag minns att jag vaknade till liv och tog mig ut, men det måste jag ha gjort för jag ser på mina bilder att jag satt på snöskydd på bilens vindruta. Varför? Troligen för att jag måste ha sett på väderrapporten på nyheterna att det nalkades snö.

Bild: Jörgen Auer
Jag minns att jag såg "Så mycket bättre" i Tv4, men tyckte inte att det var bättre än något annat, jo Maja var bra.
Minns också sporadiska inhopp i Tv6 och fotbollslandskamp mellan Sverige och Algeriet. Hur matchen slutade vet jag inte och skiter i det.
Sen öppnade jag dörren för att se om det kommit någon snö. Såg ett täcke på några centimeter och stängde dörren igen.
Sen blev det en film på trean, håller på än, och jag skrev det här.
Efter det? Tja, varför inte kalla det för god natt. 
I morgon är det söndag och VM i herrfotboll startar med matchen Qatar-Ecuador. 


Inga kommentarer: