måndag 10 maj 2021

Vi sågs vid hästkliniken

 

Bild: Jörgen Auer
Det här är Anna Lindén från Linköping. Vi träffades på Mantorptravet i dag när hon var på Evidensia Hästkliniken för en undersökning av hästen "Mac".

Bild: Jörgen Auer
Och det här är Jack Russeln Zeb, namnad efter tv-figuren Zeb Macahan (rolltolkad av James Arness) som uppenbarligen tyckte det var lite varmt och därför klev ner i det här regnvattnet. Frågan är vad han hittade. Eller tyckte sig se.

Bild: Jörgen Auer
Och här sitter Zebs matte  Christina Almtun. Eller satt. Vi satt ju där och pratade i morse kl 9 medan Anna och Mac var på undersökning. Nej, Anna behövde inte undersökas, bara hästen. Christina var snäll och skjutsade väninnan Anna till Mantorp då Annas bil fick pyspunka i går kväll. Sen hörde Christina, som den styrelseledamot av Östergötlands Ridsportförbund hon är, av sig till mig och undrade om jag hade tid att titta ner en stund för lite snack om förbundets hemsida. Det hade jag. Tack för kaffe och bröd, Christina. Det var ett bra samtal.

Bild: Jörgen Auer
Medan vi satt där och njöt av fika och vårsol kom plötsligt Åbyryttaren Cornelia Rylén (tack för senast) med vackra Bazinga som också skulle undersökas. Detta för en försäljning. Köparen var på plats och var säkert nöjd, gissade vi andra. Även Cornelias pappa Peter var där.

Inga kommentarer: