torsdag 9 januari 2014

Här är min bästa bild

Bild: Jörgen Auer
Så blev det alltså i min lilla tävling. Bilden från Börje kyrka i Uppland 5 oktober och vigseln mellan Rebecka och Robert. Men i just den här bilden är det inte de två som är huvudpersonen, inte heller prästen Dag Tuvelius. Nej, huvudpersonen är ju det äkta parets dotter Vera som la sig ner en stund (brorsan William är dold på andra sidan mamma).
Hanna Borglund nu journalist på Kriminalvården, och boende i Norrköping blev vinnaren i tävlingen. 26 personer röstade och av dem la nio stycken sin röst på bild nr 3. Vera vilar.
Karl-Johan Norén på Correns Mjölbyredaktion var det som drog Hannas namn som vinnare (han fick välja en siffra mellan 1 och 9). Hanna vinner tre trisslotter.
Övriga åtta: Ann-Catrin Anki Rapp, Daniel Erlandsson, Lillemor Molin, Eva Möller, Maria Landqvist, Ewa Ärlebrant, Roland Carlsson och Göran Billeson vann tyvärr ingenting.
Proffsfotografen Billeson skrev om bilden: Klart den bästa. Lillemor beskrev den som Klockren, Anki så här: röstar på sköna Vera som tycker att bröllop är si så där roliga och alltför långa. Vinnaren Hanna skrev: en underbar ögonblicksbild!
Tvåa i tävlingen blev bild nr 8 från Älvarums udde (min egen favorit) med 5 röster och trea blev bild 5 Röksignaler vid Sommen som fick 4 röster.
 

Inga kommentarer: