onsdag 25 april 2018

Hos Milda Matilda och Malin

 Bild: Jörgen Auer
Det här är Malin Möllerfalk. 29-årig Linköpingsbo som jobbar som biträde på ICA Maxi. Men det var inte därför jag träffade henne i går.

 Bild: Jörgen Auer
Nej, det var för att hon och busiga, men också mycket trevliga och keliga hästen Milda Matilda, 12, får vara med på SM i hoppning som rids vecka 30 på Billdals ridklubb. Ekipaget kvalade in till SM den gångna helgen efter en tredjeplats i en 1,50-hoppning på Sundbyholm. Som synes gillar Matilda att nafsa i Malins hår. Eller om hon vill viska någonting.

 Bild: Jörgen Auer
Malin har två hästar, Diamant H och Milda Matilda. Det är de som står i stallgången här tillsammans med Malin och Malins kusin Johanna Greiff. Det ser ut som att även Malin är uppbunden, men så är inte fallet.

 Bild: Jörgen Auer
Så här ser Malin ut tillsammans med sina hästar som står i ett stall i Stjärnorp.

 Bild: Jörgen Auer
När de inte är ute, vill säga.

Ur dagens Corren
Och så här presenteras reportaget i dagens Corren. Om Malin kan vidare sägas att hon enligt egen utsago inte har några andra fritidsintressen än hästar och ridning. Hon hinner inte och har inte heller behov av det.
Om SM säger Malin att hon hoppas ta sig till final, men lägger till brasklappen att både hon och Matilda är ganska nya på den här höga nivån och att de behöver mer erfarenhet för att göra sig gällande.
Nästa år blir vi nog ännu bättre, tippar den sympatiska ryttaren.

Inga kommentarer: