torsdag 27 september 2018

Mantorp Gym firar tio år

 Bild: Jörgen Auer
Skenet bedrar. Så här lugn och stilla står inte Linda Oberpichler i dagarna. Långt ifrån. Hon är i full färd med att iordningställa för tioårsjubileet för Mantorp Gym på lördag. En dag som samtidigt blir invigning för gymmets nya avdelning i före detta apotekets lokaler. Det är där bilden ovan är tagen. Vid den bur som Linda och övriga ledare på gymmet hoppas mycket på.

Bild: Jörgen Auer
Linda påpekar det som väggen här säger: Även lite träning är bra träning.
Och så är det ju. Vi som kan röra våra kroppar bör göra så för att må bra och kanske även få ett något längre liv än annars. Gå promenader, cykla, simma, sträcka på ben och armar, vara med på gruppträning i lättgympa, eller träna själv hemma. Bara du gör det. Det är den träning som blir av som är bra. Och naturligtvis får den som vill träna stenhårt. Kör på bara.
Jubileumsdagen på lördag innefattar bland annat aktivitetsbana för hela familjen, fika i regi av Mantorps damlag i fotboll, visning och försäljning av en hel del lokala produkter och så förstås flera erbjudanden från Mantorp Gym. Själva invigningen startar kl 13.
Vill du veta mer kan du läsa på www.mantorpgym.se

Inga kommentarer: