lördag 21 januari 2017

En dag för underverk

Bild: Jörgen Auer
Vilken härlig dag! Helt underbart väder i Östergötland i dag. En dag som jag mestadels tillbringat framför teven, tyvärr. Men så blir det när man gillar att titta på skidåkning och skidskytte. Dock begav jag mig till en gård utanför Spångsholm i förmiddags för ett kommande reportage till Ryktbart, Correns, och numera även NT:s och MVT:s ridsportserie. En serie jag började med 2011 och som fortfarande håller i sig. Var 14:e dag.
Jag tog bilen dit, men parkerade den vid gamla bruket i Spångsholm och promenerade till gården. Solen sken, det var kring nollan, klockan var kvart i nio. På tillbakavägen stannade jag på bron över Svartån i Spångsholm och tog den här bilden på svanar och änder i ån. Rakt bakom dem och bortom åkröken ses Gudhem.

Bild: Jörgen Auer
Vilken gård var jag vid, undrar du kanske. Svaret är Vimne Bränngård. Och nog brände solen.
Flera bilder därifrån kommer så småningom. Men inte förrän det blir dags för publicering i ovan nämnda tidningar. Troligen tisdag 31 januari. 
När vädret är som det varit i dag, ja då blir i vart fall jag så där nöjd och lycklig inombords att jag tror mig själv om underverk. Jag tror till och med på underverk i allmänhet en dag som i dag. Således inbillar jag mig vinna stora pengar på Lotto i kväll.




Inga kommentarer: