söndag 22 januari 2017

Pallplatser och kebabtallrik

Bild: Jörgen Auer
 Man kan undra i vilket förhållande de står, det som rubriken här talar om: pallplatser och kebabtallrik. Hör de ihop, alls?
Njae, egentligen inte. Inte mer än att det blev kebabtallrik för vår del i dag. Ja, så var det. Kebabhouse i Mjölby gör alltid bra jobb.Dessutom blev det ju svenska pallplatser i världscupen på längdskidor i dag. Stafett. Silver till herrlaget och brons till damerna. Det ser ganska lovande ut inför VM i februari. 
Gjort mer i dag? Ja, skrivit en artikel till Correns bilaga Mera. Eventuellt ska den även gå i Mera Norrköping, bilaga till NT. Vad artikeln handlar om? Kost och hälsa.
Ännu mer? Ja, då kan jag väl säga att jag kollat igenom bilderna till ett Ryktbart från Vimne Bränngård utanför Spångsholm, nära Mantorp. Några såg skapliga ut. 
Ryktbart är, som några av er vet, Correns ridsportserie som jag pysslat med sedan 2011, och som publiceras var 14:e dag.
Nu? Nu blir det nog bastu snart. I morgon ska jag börja träna så smått. Jag har ingen brådska, men vill nå upp till den form och kondition jag hade för fem år sedan. Och ska jag nå det målet, ja då får jag nog ligga i. Men nu har jag sagt det.

Inga kommentarer: