söndag 17 januari 2016

Visst är han väldigt lik mig?

 Bild: Jörgen Auer
Elden var lös, i alla fall tänd i ett skogsparti i Strålsnäs under söndagsförmiddagen.
 Bild: Jörgen Auer
Ett gäng orienterare hade sprungit dit från Boxholm, rastade, och sprang tillbaka hem igen.
 Bild: Klas Johansson
Men övriga som var där, medlemmar i Föreningen Krafttaget i Boxholm ställde upp sig som åhörare för att som vanligt under föreningens söndagsturer lyssna till en berättare.
 Bild: Klas Johansson
Det kommer en ny berättare varje söndag, ämnet är fritt  och i dag handlade det om fotboll.
 Bild: Klas Johansson
Så här såg dagens berättare ut. Visst är han väldigt lik mig? Jaså, är det jag? Jaja.
Bild: Jörgen Auer
Det var ganska kallt i skogen. Märkligt nog kom solen fram så fort berättarstunden var över. Och då blev det en gnistrande söndag. Så gnistrande att jag tog fram skridskorna och gick ner till rinken vid Klämmestorpshallen och åkte en stund. Skönt.
Den som till äventyrs önskar lyssna på dagens berättelse i Strålsnäs, eller tidigare berättare kan göra det på Föreningen Krafttagets hemsida se söndagsturer. Hej då.

1 kommentar:

Unknown sa...

Fina bilder! Och inte bara de jag tagit. ;-) Kul att du ställer upp och pratar i en boxholmsskog Jörgen. Ann-Sofie sken upp när jag nämnde att du gav en vink om att ställa upp även nästa säsong.
Sen vill jag nämna också att man inte behöver vara medlem i Krafttaget för att besöka Söndagsturerna. Det är Boxholms Orienteringsklubb och Föreningen Krafttaget (en lokalhistorisk förening) som står bakom arrangemangen, men vem som helst är välkommen till eldarna i skogen, och de flesta som dyker upp är nog inte medlemmar i någon av arrangörsföreningarna.