söndag 28 januari 2018

Lite från ridgalan 2018

 
 Bild: Jörgen Auer
Har ni fest, eller? Ja, gissa om. I går var det ju dags för den fjortonde östgötska ridsportgalan. Som vanligt på Konsert & kongress i Linköping. Endast en gång har den arrangerats någon annanstans, då på Cupolen. Ungefär 660 gäster trivdes till sång och musik med Ingela Svensson, Robin Carlson, Magnus Bäcklund och Värsta Bästa Bandet.

 Bild: Jörgen Auer
Om jag är rätt underrättad så föreställer den här tyvärr något suddiga bilden föreningen Sportryttarna. Gladast av dem var Matilda Sundin längst fram som fyllde 21 just denna galakväll. Grattis!
De flesta bilder jag presenterar från galan här i kvällen finns inte på annan plats. Men någon av dem och andra bilder finns på corren.se.

 Bild: Jörgen Auer
En gammal bekant till mig syntes väl. Fredrik Hermansson, före detta lagkamrat med min son Martin i pojklaget Mantorp/Västra Harg. Nu var han på galan med sin fru Elin och dessutom utrustad med festkvällens största och snyggaste hatt. Paret bor i Tranås numera, men är på väg hemåt mot Åkebo utanför Västra Harg igen, avslöjade Fredrik

 Bild: Jörgen Auer
Årets ridsportledare i länet blev Sissi Lilja, presentation överflödig. Grattis!

 Bild: Jörgen Auer
Det här är årets ponnyryttare dressyr, Filippa Harling, Mantorpsryttarna. Grattis!

 Bild: Jörgen Auer
Gustav Nyblaeus, förre ordföranden för Östergötlands ridsportförbund fick ett hedersomnämnande för sina många insatser och var glad för det. Grattis! Tina Biewendt intervjuade honom.

 Bild: Jörgen Auer
Sanne Nordqvist och Caroline Lundén verkade ha något intressant och roligt på mobilen. Vem hade filmat/fotat vad?

 Bild: Jörgen Auer
Det här är Amanda Bergling, en av tre nominerade Mantorpsryttare som årets ponnyryttare dressyr. Ett pris som emellertid gick till Filippa Harling.

 Bild: Jörgen Auer
Det var festligt, folkligt, fullsatt. Ronia Lagman, hej Ronia! och Anna Jonsson hade kul.

 
 Bild: Jörgen Auer
Det här är årets dressyrryttare. Nina Lilja, Mantorpsryttarna. Grattis! Hälsa sambon Matteusz för skjutsen.  Det var snällt.

 
 Bild: Jörgen Auer
Kul att vara på fest, tyckte Gustav Samuelsson och 660 till.

Bild: Jörgen Auer
Årets hoppryttare Matilda Pettersson, Åby ridklubb, hade också roligt på galan men kände sig inte riktigt bekväm över att stå i centrum för all uppmärksamhet under prishämtningen. Och det är inte så konstigt, hon hade ju ingen häst med sig. Grattis ändå, Matilda.

Inga kommentarer: