tisdag 23 januari 2018

På mingel med Rappestad

 
 Bild: Jörgen Auer
Rappestad ridklubb drog igång säsongen i helgen och gjorde det med information och mingel för klubbens tävlingsryttare. Arrangemanget ägde rum på kafeterian hos Sharpman i Hogstad och var välbesökt. Ett 55-tal, eller var de 60? hade hörsammat inbjudan och gillade informationen de fick av Lotta Esping, Susanna Esping och Lena Norin-Selhag.

 Bild: Jörgen Auer
 De lät sig väl smaka också av vad som erbjöds. Det gjorde bland andra Amanda Hedström som även sa sig vara sugen på en kommande säsong. Förra året blev delvis spolierad då hennes häst Elanda eländigt nog drabbades av ledinflammation och inte kunde tävla så som förhoppningarna ställts. Här ses Amanda i vit jacka tillsammans med och Anna Karlerö  och längst till vänster Cornelia Bodger Thorén under det mingel som följde efter tävlingsinformationen. Ett gott mingel, tyckte samtliga närvarande.

 Bild: Jörgen Auer
Och det här, det är ju dressyrryttaren Ella Almgren under den shoppingkoll som så gott som samtliga på mötet tog sig tid till efter minglet. Ella är ute efter en ny hjälm och hittade lämpligt nog en hon gillade skarpt. Men om det var den här ska jag låta vara osagt. Hur som helst skrev hon upp sig på väntelistan på en snygg hjälm i hennes storlek. Om 2018 sa hon att hennes mål var att kvala nationellt med EG Fermi.

Bild: Ur dagens Corren
Så här blev resultatet av mötet och min möda i dagens Corren. På Ryktbart, den ridsportserie som jag skrivit sedan 2011. För eventuellt intresserade kan jag berätta att jag åt en kola under minglet. Inget mer. Jag skulle nämligen hem och äta efteråt.

Inga kommentarer: