måndag 14 januari 2019

Inte fan hann jag ifatt

 Bild: Jörgen Auer

Måndagen började exakt som alla andra dagar sedan en månad tillbaka. Jag var på Mantorp Gym och tränade. Jag känner att jag mår bra av det, därför gör jag det. Vilodag? Icke. Det ska man ha, påstås det, men det gäller säkert bara dem som tränar riktigt hårt. För oss som tar det lite lugnare tror jag inte att det spelar så stor roll. Jaha, efter gymmet då? Ja, då blev det frukost och tidningsläsning i lugn takt om regeringsbildningar och röstningar hit och dit och fram och tillbaka. När jag tröttnade på det blev det blev det fika och lite städning innan lunch på Rasta, Mantorp. Sen City Gross. Och det var på hemväg därifrån som jag såg den vackra kvällshimmeln långt bortåt Mjölby och Strålsnäs till och började jaga efter den nedåtgående solen.

 Bild: Jörgen Auer

Inte fan hann jag ifatt den. Jag gav upp i Hogstad och tog vägen tillbaka över Hallevadet där vägen var så isig att hälften varit nog.

Bild: Jörgen Auer

Men åter till Mjölby kom jag. Liksom hem. Nu? Jag ska nog skrapa en trisslott. Samt kolla Lotto från i lördags. Om bara några minuter är jag nog miljonär. Du som läser här får veta under tisdagen.

Inga kommentarer: