söndag 27 januari 2019

Crash fick ridgalan i galopp

Bild: Jörgen Auer
Showgruppen Crash med Eleonor Léone, Angelina Ersarp och Daniel Mitsogiannis såg till att den 15:e östgötska ridgalan svängde rejält. 

Bild: Jörgen Auer
Det här är Elvira Almtun från Mantorpsryttarna. Hon prisades som årets hoppryttare, ponny och var väldigt glad och stolt över statyetten. Elvira fyller 14 i år och bor i Vidingsjö, Linköping. Sina två hästar har hon stallade på Stora Sjögestad.
Bild: Jörgen Auer
När jag via teckenspråk snällt bad dem om en bild satte de sig så här och log, Lina Johansson och Malin Hansson från Smedstad Ridsportcenter.

Bild: Jörgen Auer
Den här något tyvärr suddiga bilden visar årets dressyrryttare, Sofia Möller, in action. Dock inte på häst utan med servett. Så där glad kan man nämligen bli när det är sånt jädra bra drag i lokalen, vilken för övrigt är belägen på Konsert & kongress. 750 personer närvarade. Fullsatt, sa ordförande Lundén.

Bild: Jörgen Auer
Det var för övrigt han som fick utbringa den traditionella Hästens skål, varefter unisont sjöngs Gamle Svarten, allt medan vi alla stod på stolarna och hade vänster fot på bordet (symbol för stigbygeln). Den här bilden är alltså tagen ungefär 160 cm över bordet - någonstans där mina ögon borde ha funnits vid detta tillfälle.

Bild: Jörgen Auer
Åby och Åby, ja årets hoppryttare Viktor Melin och ungdomsprestationsvinnaren Andrea Falk tävlar båda för Åby ridklubb. Att jag bad dem sitta så här, kommenterade Viktor sålunda: ja, okej, den varianten har vi inte varit med om. Grattis till priserna.

Bild: Jörgen Auer
Så blev det mera Crash som jag har sett förut. Dock inte så här bra. Kanon! Tack för en härlig och glittrande show. Ni fick upp lokalen i galopp! Tack även Östergötlands ridsportförbund för ännu en galaföreställning som heter duga och tack alla trevliga bordsgrannar. Kanske ses vi igen nästa år. Eller i stallet.

Inga kommentarer: