måndag 29 april 2019

Från Lilla Linköping Horse Show

 Bild: Jörgen Auer
Staby gårds ridcenter i Linköping och Lilla Linköping Horse Show hade storfrämmande på söndagen. Då kom nämligen Malin Baryard Johnsson, nyligen hemkommen från stjärnspäckade tävlingar i Miami och testade hästen Cuba i en 1.30-klass. Resultat: felfri, men just utanför placering. Den uppmärksamme kan för övrigt se Malins föräldrar Birgitta och Pelle längst till höger på bilden.

 Bild: Jörgen Auer
Här är däremot en trio som blev placerade. Fast i en 1,20 som reds i två faser. Närmast mycket belåtna segraren Evelina Siverholm på Rubin II. Ekipaget tävlar för Föreningen Sportryttarna. Till vänster tvåan Fredrika Cederskär från Kumla RK och hennes häst Korta. Till höger tredjeplacerade Jennipher Hellqvist från Mjölby RK på Tingeling WL.

 Bild: Jörgen Auer
Här en hoppbild på vinnarekipaget, Evelina Siverholm och Rubin.

 Bild: Jörgen Auer
Fredrika Cederskär och Korta.

 Bild: Jörgen Auer
Jennipher Hellqvist och Tingeling WL.

 Bild: Jörgen Auer
Ett nedslag (4 felpoäng) i fas 2 blev det för Hanna Aldin och Cantana II. Hanna tävlar för Linköpings Fältrittklubb.

 Bild: Jörgen Auer
Ett nedslag blev det även för Therese Ban/Idaho, Åby RK, men i fas 1.

 Bild: Jörgen Auer
Sofie Oberegger tävlar för Västerviksortens RF och med Chacclight fick hon 4 fel i fas 2.

 Bild: Jörgen Auer
Folkungabygdens Camilla Andersson hade olyckan att gå omkull när Vissbeen plötsligt tvärstannade. Ingen av de båda skadade sig dock, som väl var.

 Bild: Jörgen Auer
Hagebys Jenny Björn ådrog sig en rivning med Corito och blev inte placerad.

 Bild: Jörgen Auer
Linda Merkelin startade två hästar i klassen och med Tector här blev det ett nedslag i fas 1 och med Heart Bee ett nedslag i fas 2. Utanför placering.

 Bild: Jörgen Auer
Även Malin Baryard Johnsson blev utan placering när hon startade med Cuba VA i en 1,30-klass. Men ekipaget var felfritt.

 Bild: Jörgen Auer
Här flyger Elin Westlund och Nice Cameron från Åby RK fram mot en fjärdeplats i 1,30.

Bild: Jörgen Auer
Elin och Nice Cameron får avsluta den här bildkavalkaden från Lilla Linköping Horse Show som har innehållit klasser upp till och med 1,30. Staby gårds ridcenter arrangerar även två sommarmeeting, 23-25 juli och 31 juli -4 augusti. Då kommer säkert flera av de här uppräknade ryttarna tillbaka.

Inga kommentarer: