lördag 29 juni 2019

Från Mjölbys hoppning

Bild: Jörgen Auer
Hästhoppning i dagarna tre är det på Mantorptravet när Mjölby Ridklubb åter arrangerar tävlingar. Denna gång på nationell nivå, vilket betyder att ryttarna kommer från fler håll än under regionala tävlingar. Det betyder också att banorna är lite svårare lagda.  Men det bekymrar inte Ann-Marie Granström och hennes häst Hoppsan Hedvig Gudesjö som alltid gör sitt bästa. Mia tävlar för Ekenryttarna och har presenterats på Ryktbart i Corren och NT tidigare (av mig).

Bild: Jörgen Auer
Ryttarna öser beröm över multiarenan på Mantorptravet. Som förre fälttävlansryttaren, Gustaf Samuelsson, numera tävlande för Åby, men boende i Vreta kloster. Fantastisk arena, inte minst för närheten till E4. Perfekt, sade Gustaf och gillade även fibersanden, parkeringen, ja allt. 

 Bild: Jörgen Auer
De här bilderna är från fredagen och jag hade väldiga problem med en kamera. Det var något med fokusen som var fel. Men en bild på Hannes Melin och Daqui blev det i alla fall.

 Bild: Jörgen Auer
Och här vid fikatältet var det inga problem.

 Bild: Jörgen Auer
Även Jill Silvandersson och Jackiedieza hamnade på en något så när användbar bild. Jill tävlar för Norsholm.

Bild: Jörgen Auer
Bilden på Malin Baryard-Johnsson och Creevyquinn Eva är däremot från i dag då jag skyndade in på arenan för att kolla om jag hittat rätt fokus. Jodå. Det blir bra till söndagens avslutning.

Inga kommentarer: