måndag 3 juni 2019

Nytt och fräscht på Circle K

 Bild: Jörgen Auer
Har ni sett så fint det har blivit på Circle K Mantorp?  Inte? Kolla här då. Visserligen ser det av den tomma lokalen att döma ut som om jag har varit där innan stationen nyöppnade häromdan. Men så var det inte. Jag var där igår för att handla något att äta och just när jag fotade blev det folktomt. Jaja. Det fick bli pitabröd med innehåll. Gott, men en aning torrt eftersom det i mitt tycke är mer bröd än innehåll (kyckling/rödlök eller ost/skinka). Två folköl på 33 cl gick det åt för att få ner två stycken Soft pita. Jag tyckte brödet var gott, men nästa gång ska jag prova nåt annat.
Det finns numera en hel del käk att välja mellan, även vegetarisk kost.

 Bild: Jörgen Auer
Så här fräscht ser det ut i stationens lounge där man kan äta/fika och ta igen sig mellan resmålen. Gissningsvis kommer det att drälla av långtradarchaufförer kring borden, med tanke på alla chaffisar som väljer att rasta på Circle K Mantorp.

Bild: Jörgen Auer
Och här hämtar man fika. Fräscht, som sagt och enligt personalen har de första dagarna i den utbyggda och ombyggda fastigheten varit succéartade. Fortsättning följer här liksom på Circle K i Norsholm, som är lika nyrenoverad som Mantorpskollegan.

Inga kommentarer: