lördag 7 december 2019

Inget av vikt i dag

Bild: Jörgen Auer
Lördagen, vad blev det av den? Hm, ja inget är väl också ett svar. Inget av vikt, i alla fall. Men vänta nu... Jag vaknade ju i alla fall i morse. Åt frukost, läste Corren. Och sen såg jag Therese Johaug rusa ifrån ett koppel andra skidåkare. Så stark hon är. Sen, ja sen var jag visst iväg och handlade lite. Det var ju då som jag tog den här bilden när jag skulle kliva in i bilen. Inget särskilt med den, inte mer än att det är en bild på ett moln bortåt Sya till som lyses upp av solen till en ganska intressant gul nyans. 
Efter besök på City Gross åt vi något, minns knappt vad. Jo, paj. Köttfärspaj. Och inte så långt senare fick vi besök av dotter Pernilla med dotter Stina Boel. Det var roligt. Är roligt, för de är kvar.

Bild: Jörgen Auer
Men sen. Ja, sen tog kvällen slut. Men lite tv-tittande blev det innan jag kom på att jag hade glömt skriva något till bloggen. Vad i all sin dar ska jag skriva om? Och vilka bilder har jag? Nu vet jag, jag tar en från fredagen. Från Linköping och Tornet. Just den, ja. Som nu ses här ovan.
Det var i princip allt jag sysslade med. På en hel dag. Och lite av i går. Jisses! 
Men har jag inte glömt träning på gymmet? Nej, inte i dag. Det är helgdag och den här terminen har jag gett mig själv ledigt i helgerna. Även söndagen går i vilans tecken. Men på måndag drar det igång igen. Precis som i fredags. Inte samma redskap och övningar, kanske, men ändå. Mantorp Gym. För femte veckan i rad. Där kan det bli fråga om vikt.
Efter bloggandet nu då? Jo, då tänker jag lägga mig. Måste nog sova ifatt all sömn jag missat den gångna veckan. Om jag inte börjar tänka på Corrensportens jultävling. Det är jag som gör den. Sedan 1990, tror jag. Andra litar på att jag ska skriva verser om kända idrottspersoner. Alltså är det ett viktigt jobb.

Inga kommentarer: