måndag 28 september 2020

Lite till från multiarenan

Bild: Jörgen Auer
Äh, jag tar väl och lägger ut några bilder till när jag ändå håller på. Inte knivskarpa, inte ens skarpa, men ändå bilder som visar lite av hur det gick till på multiarenan i Mantorp när Motala Ryttarförening och Mantorp Hästsportförening arrangerade hopptävlingar. Här är det Ekenryttarnas Agnes Claesson som hoppar fint med Laurie EH. Ekipaget kom åtta i den 1,30 jag bevittnade.

Bild: Jörgen Auer
Och det här är Wilda Asper, tävlande för Loviseholms SHK, Örebro, som mycket fokuserad kommer över samma hinder som Agnes. Wilda blev här trea med Quinn.

Bild: Jörgen Auer
Det här är inte uppvisning av Spanska ridskolan, däremot Andrea Falk från Åby RK som lekande lätt och elegant kommer seglandes med tioåriga Karamel de Bo W&S.

Bild: Jörgen Auer
Vinnaren i tävlingens högsta och svåraste klass, en 1,40, blev välridande och erfarne Fredrik Spetz från Norsholm. Han lotsade Mexico till seger före Lycketorps Julia Johansson på D Saucedo. Därmed var det slutrapporterat från tävlingen. Eller inte.

Bild: Jörgen Auer
Men nu är det slut. Det slutar med en grådisig bild på Emmie Jansson och Cassimo från Enköpings RS.

Bild: Jörgen Auer
Nej, Cecilia Rosander från Stora Sjögestad vill också vara med. Det är ju så roligt att tävla och Cacciatore gör det ju så bra. Dessutom var ju kompisen Therese Thor där och tittade. Lustigt nog sa hon nästan exakt samma sak till mig som Matilda Pettersson: Hej, Kul att se dig, Jörgen.
Tack, sa jag och kom på att även Mariette Norling tyckte det var roligt att se mig. Liksom Marita Hjelm, Sara Brink, Jennipher Hellqvist och Åbys Classe Pettersson.
Ja, jag tycker det är roligt att se dem. Det är roligt att vara på tävling, liksom det är att träffa andra. På avstånd, förstås.

Inga kommentarer: