söndag 28 november 2021

Loppis, gång och plåster

Bild: Jörgen Auer
 Gjort i dag? Jo, varit på Sveriges största hästloppis. Fast det inte var det. Låter det konstigt? Det är det inte. Men Sveriges största hästloppis heter så för att det är störst och arrangeras på flera platser. Inte samtidigt, utan på en plats i taget och Linköping avslutade "turnén" för Linnea och Fredrik Holländer som ligger bakom eventet. Göteborg, Enköping, Örebro och Härnösand är tidigare orter i år. På Smedstad Ridsportcenter i dag fanns 74 försäljare på plats i stora ridhussalen och antalet besökare räknades till någonstans kring 1500. Ett reportage därifrån kommer i Correns tisdagstidning.

Bild: Jörgen Auer
Annat trevligt i dag var vädret. Jag gillade det. Lite kallt, men friskt och härligt att vistas i så det är klart att jag tog några varv (3) på Uljebergs travbana. 

Bild: Mikaela Roginski
Men det var nära att jag inte kom iväg alls i morse. Förbandet efter en hudoperation i måndags lossnade under natten och jag kom helt enkelt inte åt själv att sätta fast ett nytt. Kunde inte se själv bakom örat. Som väl var höll sig grannarna Mikaela och Jakob Roginski hemma och vakna i morse och Mikaela kunde hjälpa mig med ett nytt skydd för huden. Och, nej, riktigt så stort är inte såret under förbandet. Men det senare sitter bättre med den här storleken, har mer klister.
Sa jag att grannarna är läkare? 
Så är det. Tack.

Inga kommentarer: