måndag 1 november 2021

Vilodagen var i dag

Bild: Jörgen Auer
Måndagen gick för min del i vilans tecken efter en helg i Stockholm med bröllop (brorsdottern Agnes Auer gifte sig med Tobias Frandell och hädanefter heter paret Auer Frandell i efternamn). Var det då så jobbigt och slitsamt att vara på bröllop?
Nej, absolut inte. Men jag körde bil till Stockholm och bil hem. Sånt tar på en gammal människa. Samt sov jag dåligt även om Best Western Time Hotel på Vanadisvägen har sköna sängar och i övrigt var så bra som man kan kräva av ett hotell. Därför vilade jag hela måndagen. Nåja, det blev en promenad på morgonen, se bilden som förutom sol och moln visar Viby kyrktorn till höger. Dessutom gick jag ytterligare en promenad på eftermiddagen.
På eftermiddagen tittade jag på teve och såg bland annat en svensk film från , Brödernas kvinna från 1943 och med Viveca Lindfors, Arnold Sjöstrand och Gunnar Sjöberg i de tre största rollerna.
Bra film? Näe. För teatraliskt. Men lite roligt ändå är det att titta på så gamla filmer. Och Viveca Lindfors var så snygg och fin att titta på.
Nu på kvällen ser jag en film med Liam Neeson på Kanal 9. The Commuter från 2018. Spänning/action.

Inga kommentarer: