lördag 1 april 2023

Blev vi lurade allihop?

Bild: Jörgen Auer
Ingen försökte lura mig i dag. Skönt. Å andra sidan är jag inte så lättlurad. Fast kanske lurade väderleken oss allihop? Denna underbara dag med vårsmak kanske bara var lur och det råder full vinter även i morgon? Nej. Det ska bli sol hela dan i morn, säger SMHI. Den här bilden togs i morse, vid sju eller om det var halv åtta.

Bild: Jörgen Auer
En skön dag som sagt. Jag var ute ett par, tre gånger, som längst för att skotta snö nån timme eller två. Annars för att motionera. Först på morgonen och sedan även mitt på dagen och slutligen en gång strax före solens nedgång också.

Bild: Jörgen Auer
Ibland är tillvaron som en tavla. Så tyckte jag det var när Julia Andersson kom ridande förbi och alla de andra hästarna var i sina hagar och njöt av solens strålar som faktiskt värmde lite i dag. I lä var det riktigt gott. Men ännu varmare hoppas vi att det blir inom kort. Gärna till påsk.

Bild: Jörgen Auer
Vad kan man förvänta sig av söndagen? Ja, lite av varje. Mest intressant för min del är kanske IFK Norrköpings allsvenska premiär mot Sirius, även om jag inte kommer att vara på plats i Norrköping. Naturligtvis väntar jag också med spänning på hur det ska gå för IFK:s damlag som åker till Kalmar för andra omgången i damallsvenskan. Blir det en ny trepoängare för IFK? Annat av eget intresse är ett 9-årskalas i Östra Harg. Och några motionsrundor också, naturligtvis.

Bild: Jörgen Auer
Just det. Innebandy såg jag också i dag. Live. Det var i Wahlbeckshallen i Linköping där jag tittade på Bergs Pojkar 09 när de besegrade Huddinge med 4-0 i Linköping Floorball games. I morn spelar de semifinal och troligtvis också final. Så bra är de. Varför jag kollar på dem? För att där spelar sonen Martins bonusbarn William Jackson. Bilden visar lagen efter dagens match. Berg i gult. 

Inga kommentarer: