lördag 22 april 2017

I en annan dimension

 Bild: Jörgen Auer
Så underligt det såg ut. Det var början på min dag, ja efter morgonpromenad, frukost, tidningsläsning och förmiddagsfika och sånt. Men sen, vid lunchtid, tog jag bilen och åkte iväg på jobb. Då var det plötsligt som om någon varit framme och målat en rektangel under E 4! Eller en datorskärm/teve jag snart skulle bli tvungen pressa mig igenom. Gå in i en annan dimension. Som tur är var jag ensam på vägen och kunde stanna till och ta en bild.

 Bild: Jörgen Auer
På andra sidan besökte jag en ryttare i ett stall. En väldigt trevlig bekantskap som jag inte har pratat med på flera år. 2011 vet jag att vi träffades senast - och det är ju ett tag sedan. På tisdag är det meningen att ett reportage om ryttaren ska komma i Correns ridsportserie Ryktbart. Kanske går det även i NT och MVT.

 Bild: Jörgen Auer
Några timmar senare blev det riktigt tråkigt och oväder i ännu en dimension. Det blåste iskalla vindar och med dem kom hagelbyar. Skönt att då kunna få skydd inomhus.

Bild: Jörgen Auer
För vi befann oss då i underbara kulturreservatet Öna, nära Haraldsbo och Stensjön. Och solen lekte tittut med oss och bytte av hagel och rusk så vi blev glada igen. Dock inte tillräckligt varma för att stanna kvar längre. Vi åkte hem. Men kommer tillbaka en annan gång. När det är varmare.

Inga kommentarer: