torsdag 8 juli 2021

När det killar i fötterna

Bild: Jörgen Auer
Himlen med moln, solnedgång, färger och allt kan vara så obeskrivligt vacker. Så där så att det känns i bröstet och magen och huvudet, så klart. Ibland killar det till och med i fötterna. Så var det i kväll hemma på Uljeberg, Mantorp. Jag får nästan nypa mig själv för att förstå att det faktiskt kan vara så fint.

Bild: Jörgen Auer
Även byggnader vill vara med och visa skönheten. Om än i spegelperspektiv. Vackert är det lika väl.

Bild: Jörgen Auer
I morse travade jag iväg på gårdens travträningsbana, gick två varv och tyckte mig se skönhet även då. Vi livsnjutare vill gärna se skönhet var vi än tittar. Allena gick jag och fotade allén. 

Bild: Jörgen Auer
Det här ensamma avkapade trädet fotade jag i motljus i går kväll och tog mig nu en titt på det i dess dagliga omgivning. Kapat är det, men håller ändå sin givna plats i den långa allén av lönnar.

Bild: Jörgen Auer
Och så här står det om man beskådar det från andra hållet, vilket torde vara söder. Och ja, jag ska ta reda på vad som har hänt trädet. 

Bild: Jörgen Auer
I dag har varit en sån där dag där jag annars inte har gjort någonting vettigt. Nej, inget galet heller. Bara vilat. Läst lite, sett på teve, tvättat, oj, jag har ju glömt att pocka ur maskinen. Det är ju fem timmar sen tvätten var klar. Ja, ja. jag kommer. Lugn tvätten, lugn. Min avslutande bild är inte nytagen, i alla fall inte från i dag, men inte äldre än tre dagar. God natt.

Inga kommentarer: