torsdag 31 december 2020

Ingen märkvärdig dag

Bild: Jörgen Auer
Nyårsafton låter alltid så märkvärdigt. Ändå är det ju egentligen bara en dag som alla andra. Varje års sista dag, så är det ju förstås, men det är inget speciellt med den om vi inte gör den till något mer än andra dagar. Klär upp oss, lyssnar på konsert, äter gott, eller hur vi nu firar. Själv är jag så gammal att jag tänker titta på bingolotto som alla andra pensionärer. Kanske lite junior-VM-hockey också. Om jag nu inte fick för stor dos i går då jag såg alla tre matcherna och inte sov en blund på hela natten. 

Bild: Jörgen Auer
Dagens lilla motion fick jag annars i Ljungsbro och en promenad med sonen Martin och hans familj (Frida och William Jackson) längs kanalbanken. William hade en fotboll med sig hela vägen och undvek skickligt att spela bollen i Göta kanal.

Bild: Jörgen Auer
Vad gjorde jag mer på årets sista dag? Åt lunch i Ljungsbro, åkte hem över Ljung, Maspelösa, Västerlösa, pratade i telefon med gamla mor Eva och mina syskon Britt-Marie (Titti), Ann-Marie (Ami) och Crister, önskade tusentals facebookvänner gott nytt år, åt middag, drack rött, och ska nu se Bingolotto. Och vinna nåt bra. Gott nytt år.
Årets sista dag avslutades tyvärr som alltid med ett sjutusan smällande. 
En sån jävla idioti.

Inga kommentarer: