fredag 18 december 2020

Norfragt från Karlslunde

Bild: Jörgen Auer
En bil igen. Alltså är det åter dags för serien Trailers på svenska vägar. En serie som kom till enbart för att jag vill veta var alla bilar hör hemma, eller rättare sagt var det som står på bilarna hör hemma. Det har enligt min mening blivit så otroligt många transportfordon på senare år och de intresserar mig. Och om du inte kan se vad det står på bilden under Norfragt så är det: Din fragtpartner på Norden.
Norfragt är ett danskt speditionsbolag och hör hemma på Själland, i Karlslunde ett par mil mil söder om Köpenhamn. Företaget heter Norfragt Asp (Anpartsselskab) och grundades 2013, hemsidan heter norfragt.dk
Enligt D&B Hoovers (dnb.com) hade Norfragt 2019 en personalstyrka på 3 anställda och resultatet skrevs till 0,23 miljoner US-dollar, eller 719 000 DKK. profiler.dk skriver att årets resultat visar en tydlig negativ trend, eller bara 228 000.
Även den ledande lokala söktjänsten och en av de fem största sajterna överhuvudtaget i Danmark, krak.dk (2007 uppköpt av Eniro Danmark) nämner siffrorna 719 000, men 2 anställda. Krak är för övrigt ett mycket välkänt varumärke i Danmark och började redan 1770 ge ut kataloger (motsvarighet till gula sidorna). krak.dk används även till personsök och adressuppgifter.

Inga kommentarer: