fredag 11 december 2020

På Corren för 12 år sen

Bild: Jörgen Auer
Karl XII:s likfärd? Nej, nej. Det här var en bild jag tog 11 december 2008 när Corren avtackade redaktionens eminente nyhetsreporter Håkan Wasén, som slutade på tidningen 18 månader innan han skulle gå i riktig pension. Förutom att bli buren på detta vis av sina arbetskamrater förärades han av tal och blommor, och frukttårta (hans favorit). I sitt tacktal jämförde han redaktionen med en fiol (fråga mig inte hur), ett instrument han för övrigt hanterar som ett proffs. Jag bloggade om händelsen samma dag och celebrerar det lilla jubileet med att åter visa denna bild.

Bild: Jörgen Auer
På tal om proffs. Samma dag, 11 december 2008 hade Correns sportredaktion celebert besök. Det visste vi inte riktigt då, hur fint det var, men i alla fall så var Linköpings FC:s Kosovare Asllani på besök. Jag som alltid varit svag för både fotbollsspelaren och människan Kosse skrev så här på min blogg: 
Ny soffgäst på besök. Den här gången var det Sveriges nästa stora damstjärna i fotboll (hon som kommer att bli allra störst): Kosovare Asllani från Linköpings FC som var luciagäst. Peter Mildaeus hade det tacksamma uppdraget att intervjua den lättpratade landslagsspelaren som inte är rädd för att säga vad hon anser om saker och ting.

Inga kommentarer: