söndag 13 oktober 2019

Bilbörsen festade loss (2)

Bild: Jörgen Auer
Röda mattan var utrullad och gästerna var många, cirka 400, när Bilbörsen festade loss för att fira företagets nya hus i Mörtlösa vid Linköpings norra in- och utfart.

Bild: Jörgen Auer
Det blev ett storstilat, samt gott och trevligt kalas som naturligtvis som sig bör inleddes med mingel.

Bild: Jörgen Auer
Själv minglade jag mest med några före detta arbetskamrater på Corren med respektive, Tommy Sterneling och Lena Sterneling, Björn Sturehed och Marie Sturehed, Sofie Lycksell, Lillemor Steen, men även med Leif och Åsa Samuelsson, Mantorpsbor som jag, och Janne Fornell. Och naturligtvis hälsade jag på de i Bilbörsenpersonalen som jag kände igen: Sofia Jacobsson, Jimmy Bergvall, Olle Nilsson, Christian Fornell, Kim Hansson.

Bild: Jörgen Auer
VD Max Hansson hälsade välkommen, klippte band och förklarade såväl hall som VIP-fest invigd.

Bild: Jörgen Auer
Sen tog alla 400 rulltrappan upp till begagnathallen, inte för att handla bil av Olle Nilsson, utan för att det var där det var dukat till fest för, tror jag, 48 bord. Maten kom från restaurang Torn 1 och ägaren och mästerkocken där, Christian Moborg, var på plats och berättade vad som bjöds. 

Bild: Jörgen Auer
Så här presenterades varmrätten, långbakad lammrostbiff med varmrökt bacon, serverad med mandelpotatispuré. Oss emellan kan jag säga att det smakade väldigt bra.

Bild: Jörgen Auer
Underhållning var det också. Sång och musik. Och tal. Av Max Hansson, av personalens Christian Fornell och Kim Hansson (bilden).

Bild: Jörgen Auer
De här mycket trevliga människorna hade jag äran att få sitta bredvid: Tibet och Gulsah Ukus och Fredrik och Sofia Gällerdal. Tack för en trevlig kväll som jag avslutade vid 22-tiden. De övriga var kvar och festade loss.



Inga kommentarer: