tisdag 1 oktober 2019

Riktigt fint på Bilbörsen

 Bild: Jörgen Auer
Jädrar så fint Bilbörsens nya hus är! Bra ligger det också i Mörtlösa, vid Linköpings norra infart.

Bild: Jörgen Auer
Stort är det. Två våningar. Och separata ingångar (till samma hall dock) för de två bilmärken, Kia och Subaru, som Bilbörsen säljer.

Bild: Jörgen Auer
Som Kiaägare har jag alltid känt mig välkommen och var det även i går måndag när det var premiäröppning för allmänheten.

Bild: Jörgen Auer
Jag kom dock sent och värsta rusningen var över. Det gav ju dock mig alla möjligheter att vandra runt och ta del av det fina bygget. Nytt, fräscht, stort. Med gott om plats för såväl personal som bilar, de senare i två plan, det övre för begagnade.

Bild: Jörgen Auer
Personalen ja, så här ser det ut vid mottagningsdisken varifrån man utöver att ha en ganska klar bild över nedre planet även har goda möjligheter att kasta ögonen mot de stora fönsterpartierna och naturen utanför.

 Bild: Jörgen Auer
Även mörka dagar kan då vara något att beskåda.

 Bild: Jörgen Auer
Jag måste tillstå att jag blev imponerad av hela bygget. Det är ljust och luftigt, stilfullt, ja elegant.

 Bild: Jörgen Auer
Och för bilägare som har sin bil på Bilbörsens serviceverkstad finns en lounge där man kan sitta och titta på hur arbetet med bilen fortskrider. Häftigt. Ja, för den som hellre vill så kan man ju sitta här och jobba under tiden också, naturligtvis. Eller läsa. Ta en fika. Koppla av en stund.

Inga kommentarer: