söndag 25 april 2021

Det blev en skärm

Bild: Jörgen Auer
 Efter mitt förra inlägg har jag fått frågan vad det var jag köpte på Kolmårdens Antik & Diversehandel. Och det kan jag väl berätta. Jag köpte en lampfot och en lampskärm, mest för skärmens skull. Och varför åkte jag så långt? Jo, för att jag har varit i butiken förut och vet vilka fina saker som finns där.

Bild: Jörgen Auer
Så här ser skärmen ut. Naturligtvis med en häst på. Har jag hästar som grannar så vill jag att de ska känna igen sig om de tittar åt mitt håll. Eller hälsar på inne hos mig.

Bild: Jörgen Auer
Egentligen var jag ute efter att köpa en sån här skärm, eftersom jag har två likadana sedan tidigare. Men huvudsaken är ju att jag håller mig till stilen och har hästar i de tre fönstren i vardagsrummet 

Bild: Jörgen Auer
Är man i vackra Kolmården är man dum om man inte passar på att stanna till för minst en bild ut över Bråviken. Rättare sagt: jag som gillar att fota vore dum om jag inte passade på.

Bild: Jörgen Auer
I dag då? Tja, inte mycket. Jag har kollat tillståndet på en skivspelare för såväl cd som vinyl, och kan konstatera att jag behöver nåt nytt. Efter det blev det tv. Tredje SM-semifinalen mellan Växjö och Örebro. I pauserna travspårspromenad på Uljeberg. Hur det gick? Jo, tack jag gick ganska fort, hann i alla fall hem till både andra och tredje periodens början. Jaså matchen? 1-0 till Växjö som därmed leder med 2-1 i bäst av fem matcher. 
Mer? Jag tror att jag släktforskar lite i kväll.


Inga kommentarer: