lördag 26 juni 2021

Hemma och ser nåt fint

Bild: Jörgen Auer
Så fin! Jag tror att det är en klöverart, men är inte säker. Jag frågade appen Plantsnap och den svarade strimklöver. Jaha, tänkte jag som aldrig hört talas om denna klöver. Men det kan nog vara sant. Eller? Vad det än är för art så är det utöver det också ett mästerverk, rent byggnadstekniskt, tycker jag.

Bild: Jörgen Auer
Om man bara böjer sig ned en aning kan man upptäcka en annan värld. Nästa gång ska jag se hur det ser ut nere på marken här inne, tänker jag. Gissar att jag får med några insekter också kanske. 

Bild: Jörgen Auer
Viby kyrka i Mantorp är också fin, liksom den här molnformationen ovanför Viby.

Bild: Jörgen Auer
Mycket har tyvärr redan blommat över, men lite färg finns det allt kvar. Allt med färg är fint.

Bild: Jörgen Auer
Efter att ha firat midsommar i Sandvik, Södra Finnö var jag åter hemma i Uljeberg och kunde njuta av sol igen och skön promenad. Två varv på travbanan blev det innan Danmarks match mot Wales i EM. Och Danmark var bra och är klart för kvartsfinal efter 4-0. Innan Italien-Österrrike (2-1) hann jag gå ett varv till (motion är nyttigt) och kunde åter betrakta omvärlden ur ett något lågt perspektiv.

Bild: Jörgen Auer
Och nu då? Ja, det är väl nån film, eller nåt. Men först känner jag för att skriva färdigt det här inlägget. Mest för första och sista bildens skull. Jag tycker blommorna är så fina. Kanske är den här avslutande bilden också strimklöver? Jag tror så. Det bör i alla fall vara samma art som i första bilden. Fina att se.

Inga kommentarer: